ADIYAMAN / KAHTA - Kahta Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Kahta Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Cami Mah. Recep Tayyip Erdoğan Cad. No118/A Kahta/ADIYAMAN
Vizyon
Engelleri engel olmaktan çıkarıp, mutlu, uyumlu ve bağımsız bireyler yetiştiren öncü kurum olmak.
Misyon
Ekip ruhu içinde öğretmen ve velilerimizin desteği ile özel gereksinimi olan öğrencilerimizi, kendi kendine yetebilen, bağımsız bireyler olarak yetiştirmek , günlük yaşam becerileri kazandırmak ve toplumda farkındalık yaratmak. Bu doğrultuda kurum vizyonu; öğrencilerimizin toplumda “Biz de Varız” sloganıyla seslerini duyurmaktır. Zihinsel engelli bireylere, aile ve çevre işbirliği içerisinde, temel yaşam, sosyal ve iş becerileri kazandıran, onların toplumla bütünleşmesini sağlayan, kendisine sürekli gelişme ve iyileşmeyi hedef edinmiş çalışmalarıyla, özel eğitime gereksinim duyan öğrencilerimize bağımsız yaşam becerilerini kazandırmaktır.
DOĞALGAZ
Taşımalı